mandag den 14. januar 2008

Grima Ormetunge-prisen

Vi har fået et par henvendelser, der beklager, at man som læser ikke kan kommentere indlæggene på denne blog. Dette har vi ganske vist ikke tænkt os at ændre på, men vi vil dog gerne inddrage læserne på en mere aktiv måde. Derfor udlover NOMOSBLOG nu i 2008:


GRIMA ORMETUNGE-PRISEN
Prisen vil gå til en person, der gennem sit virke har gjort sit yderste for at undergrave Danmarks suverænitet og overlevelse som selvstændig kulturnation og hjemland for det danske folk. Der lægges vægt på: BENÆGTELSE af danskernes naturlige arveret til Danmark, af de for Danmark og danskerne skadelige virkninger af den nyere tids indvandring af kulturfremmede samt af EU-projektets nedbrydelse af dansk suverænitet. ET AKTIVT VIRKE i ord og gerning for at øge indvandringen og EU-integrationen vil ligeledes blive anset for positivt, når det gælder bedømmelsen af kandidaters egnethed til modtagelse af prisen. Desuden vægtes BEVIDST NEDGØRELSE af det danske folk, dets historie, sædvaner og kultur.

Vi opfordrer læserne til at indsende begrundede forslag til kandidater til:
nomos@nomos-dk.dk

Prisen består i et diplom samt en gave, der skal gøre modtageren mere parat til at indgå i den fremtidige kulturelle virkelighed, som vedkommende selv ønsker at fremme.

Vinderen vil blive kåret og udråbt i slutningen af året her på bloggen. Vi vil dog løbende holde læserne underrettede om de foreslåede kandidater og evt. bringe nogle af de indsendte begrundelser.